mandag 1. november 2010

Hus salg og drømmen om nytt...

En ting er sikkert.. at når man aller helst skulle ønske at noe skulle ha skjedd i går, da tar ting tid!
Tålmodighet er ikke min største dyd, never has, never will...

Vi trodde alt var i boks med salg av huset på landet, og hadde funnet boligen vi ville ha her i byen, men så skar det seg med salget. Nå har vi lagt huset ut på markedet gjennom megler og skal ha første visning i morgen. Er allerede mange som har meldt sin interesse, så håper vi får solgt snart.

Er et stort flott hus med hele 5 soverom. Skulle gjerne ha bodd der selv, men Mannen vil ikke bo på landet igjen enda, så da selger vi heller. Leiligheta vår her i byen er på 58 kvm, og hadde fått plass i stue/kjøkkendelen av huset på landet, så dere skjønner sikkert at jeg LENGTER virkelig etter mer plass!
Spennende er det iallefall! Ting skjer, selv om det tar tid. Huset vi vil ha er ennå på markedet, så det er fremdeles håp.

Bloggen har ligget død en stund, har planer og kommer sterkere tilbake.
Fått ny pc av snille Mannen min, den har innebygget minnekortleser, så nå blir det enklere å laste opp bilder.

Tenk, der er november allerede... Snart jul jo! Har begynt å strikke julegaver... Går mest i luer, votter og lester, men det er jo gaver de fleste blir glade for :) Elsker jula jeg!
Hade jo håpa at vi skulle ha funnet hus til nå, har så lyst til å ha skikkelig juletre i år, men her er ikke plass.
I fjor pynta vi Albert, en kaktus som er 170 cm høy. Vi tulla med at vi feira Mexicansk jul, og egentlig burde hatt enchiladas og taco istedenfor pinnekjøtt. Men til neste år... Da skal vi ha ordentlig juletre.. og stort spisebord så vi kan be venner og familie på romjulskos!

Vi blogges!

Mandagshilsen fra Line

Ingen kommentarer: